“ Το πρώτο πολιτικό κοινωνικό δίκτυο. ”

Ποιοι είμαστε

Τι είναι το WEPOLITICS;
Το WEPOLITICS είναι ένα πολιτικό, κοινωνικό δίκτυο που επιτρέπει στους χρήστες να θέσουν ερωτήσεις, να εκφράσουν τις απόψεις τους και να λάβουν στατιστικά στοιχεία, σε πραγματικό χρόνο, για τα θέματα που τους απασχολούν. Οι απαντήσεις μορφοποιούνται σε διαγράμματα, τα οποία και σηματοδοτούν μια συνεχή σφυγμομέτρηση της κοινωνίας. Το Wepolitics φιλοδοξεί να γίνει μια πλατφόρμα σύνδεσης της γνώμης του πολίτη με το χώρο άσκησης πολιτικής εξουσίας. Παράλληλα, η εφαρμογή τηρεί πλήρη σεβασμό στο ιδιωτικό απόρρητο και προστατεύει απόλυτα τα προσωπικά δεδομένα.

Το Wepolitics σχεδιάστηκε για να φέρει την επανάσταση στην πολιτική έκφραση.
Στη σύγχρονη κοινωνία, η ανθρώπινη ύπαρξη στρέφεται συνεχώς προς μία πραγματικότητα όπου η ψηφιακή παρουσία είναι όλο και πιο σημαντική. Στα πλαίσια αυτής της πραγματικότητας, πιστεύουμε ότι η έκφραση και η συμμετοχή των πολιτών πρέπει να επαναπροσδιοριστεί, με ένα πρωτοποριακό τρόπο και με ουσιαστική δύναμη επιρροής.

Η έκφραση είναι παγκόσμια. Η πολιτική είναι τοπική.
Αγκαλιάζουμε τη δύναμη του διαδικτύου και την ικανότητά του να αγγίξει τον οποιονδήποτε, οπουδήποτε, σε παγκόσμιο επίπεδο. Όμως, αντιλαμβανόμαστε επίσης την πολιτική έκφραση ως ένα ζήτημα που απαιτεί τοπική παρουσία και τοπική κατανόηση. Αυτός είναι ο λόγος που σχεδιάσαμε το Wepolitics ως ένα πανελλήνιο δίκτυο, το οποίο μπορεί να εστιάσει τόσο σε μεγάλα εθνικά ζητήματα, όσο και στις απλές, τοπικές αποφάσεις που μπορούν να κάνουν τη γειτονιά μας καλύτερη.

Το να μιλάς είναι καλό. Το να μετράς είναι σπουδαίο.
Το δύσκολο σημείο στις πλέον ενδιαφέρουσες πολιτικές συζητήσεις είναι αναμφισβήτητα η ικανότητα του να εξάγει κανείς σαφή συμπεράσματα και να αντιληφθεί την επικρατούσα άποψη. Το Wepolitics επιτρέπει στους χρήστες να εκφράστούν και να λάβουν στατιστικά στοιχειά σε πραγματικό χρόνο για όλα εκείνα τα ζητήματα που είναι πραγματικά σημαντικά στην κοινωνία μας.

Are you really sure you want to delete this question?

All data assosiated with the question will be lost.

Διαγραφή Ακύρωση

Are you sure you want to flag this question as spam?

Αναφορά Ακύρωση

Θέλετε να αναφέρετε αυτό το σχόλιο;

Αναφορά Ακύρωση

Copy the following code to embed this question